Noticies

18 Aug 2020

Arrenquen les proves PCR per a joves al CAP Ca n’Oriac: “és un deure cívic fer-te-les”

El CAP Ca n’Oriac acull aquest dimarts i dimecres un cribatge de casos de coronavirus, el segon que es fa a gran escala a Sabadell a causa dels rebrots de la Covid-19. Va especialment dirigit a persones d’entre 15 i 35 anys, però també se’n poden fer a veïns asimptomàtics de la zona, una de les més exposades a la pandèmia i on la setmana passada es va detectar un increment de casos. En les primeres hores, han tingut un seguiment notable.
14 Jul 2020

SALUT “Prou d’aplaudiments. Sortim al carrer”.

Mig centenar de persones s’han manifestat aquest vespre entre l’hospital Parc Taulí i la plaça Sant Roc en reclamació d’una sanitat “100 per cent pública” després de la crisi del coronavirus. Els manifestants han recorregut el centre de la ciutat reclamant la ciutadania sortir al carrer per defensar la sanitat pública.
14 Jul 2020

El Taulí rebrà pacients no-covid derivats del Pirineu.

L’hospital Parc Taulí rebrà pacients no-covid de centres lleidatans. I és que davant la crescuda de pacients de coronavirus a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i la resta d’hospitals lleidatans estan començant a derivar pacients a altres hospitals de Catalunya.
14 Jul 2020

CORONAVIRUS Sabadell segueix escapant del rebrot: 11 nous casos de coronavirus en una setmana.

Sabadell escapa pel moment dels rebrots del coronavirus. L’increment de nous casos a la capital vallesana és baix i en línia amb l’evolució de les darreres setmanes. Així en els darrers set dies s’han detectat 11 nous casos de coronavirus quan la setmana anterior se n’havien detectat 10 i les anteriors 8 i 7. Els casos pugen a molt baix ritme malgrat que la ‘nova normalitat’ és vigent des de poc abans de Sant Joan i hi ha un cert relaxament social.
18 Jun 2020

Què es podrà fer a Sabadell a la fase 3?.

Sabadell passarà a fase 3 aquest dijous, un esglaó que ens acosta a la nova normalitat i que, per tant, flexibilitza algunes de les mesures de l'estat d'alarma. Ens podrem moure per tot Catalunya, deixarem de tenir franges horàries per sortir al carrer, es podran celebrar reunions de fins a 20 persones o, per exemple, obriran discoteques. Us ho expliquem detalladament a continuació.
18 Jun 2020

Manifestació de denúncia als atacs racistes pels carrers de Sabadell.

Unes 400 persones han participat aquest dimecres en una manifestació que ha recorregut els carrers de Sabadell per denunciar els atacs de caràcter racista.
09 Jun 2020

Noves mampares de protecció als busos.

Transports Urbans de Sabadell (TUS) està desenvolupant prototips de mampares als diferents models de vehicles per augmentar la protecció dels conductors així com els usuaris i prevenir possibles contagis de la Covid-19. D’aquesta manera, es rellevaran els plàstics que, fins ara, separaven el lloc de conducció de la resta del passatge.
09 Jun 2020

Les piscines obriran el 6 de juliol, amb canvis importants.

La pandèmia de la Covid-19 obliga a fer canvis en la temporada de piscines. Obriran però ho faran amb canvis: compra anticipada, aforament limitat i tancant al migdia. Les piscines obriran el 6 de juliol excepte la de Ca n’Oriac, que està en obres. L’oferta de casals d’estiu serà la mateixa que l’any anterior.
04 Jun 2020

Quatre persones, ateses en bolcar el cotxe amb què circulaven en Alcalde Moix.

Sanitaris del SEM van atendre ahir els quatre ocupants d’un vehicle que va bolcar a l’avinguda de l’Alcalde Moix, a Torreguitart. L’avís de l’accident es va produir a les 22.43 h quan el turisme va xocar contra un fanal.
04 Jun 2020

La FAVS denuncia la situació de la sanitat després de la crisi de la Covid-19.

La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) ha dut a terme les dues primeres concentracions d’un seguit d’accions que es realitzarà a les portes dels centres sanitaris per “denunciar” la situació de la sanitat pública que ha posat de manifest la crisi de la Covid-19.