Mapa Reivindicatiu

Arrenquen les proves PCR per a joves al CAP Ca n’Oriac: “és un deure cívic fer-te-les”

El CAP Ca n’Oriac acull aquest dimarts i dimecres un cribatge de casos de coronavirus, el segon que es fa a gran escala a Sabadell a causa dels rebrots de la Covid-19. Va especialment dirigit a persones d’entre 15 i 35 anys, però també se’n poden fer a veïns asimptomàtics de la zona, una de les més exposades a la pandèmia i on la setmana passada es va detectar un increment de casos. En les primeres hores, han tingut un seguiment notable.

Els germans Vílchez, Xavier i David, fan cua al CAP Ca n’Oriac cap a les 11 del matí per fer-se la prova PCR a l’ambulatori del seu barri. No tenen cap símptoma de Covid-19.

“Però com a societat si t’ofereixen fer-te la prova de forma gratuita és un deure cívic fer-te-la perquè encara que no tinguis símptomes pots tenir el virus. No costa res venir, fer cua, fer-te la prova, oblidar-te i rebre els resultats. Si ets negatiu, pots seguir fent la teva vida i si ets positiu hauràs de fer aïllament. És necessari fer-se-la”, diu Xavier.

El seu germà gran, David, de 26 anys, assegura que “cal controlar i fer cercles dels possibles casos al barri per tenir un control absolut”. Per això se suma a les proves, que són voluntàries i s’allargaran fins aquest dimecres al vespre.

Lleguir més.......

Font i fotos de Isabadell.