Mapa Reivindicatiu

El Taulí rebrà pacients no-covid derivats del Pirineu.

L’hospital Parc Taulí rebrà pacients no-covid de centres lleidatans. I és que davant la crescuda de pacients de coronavirus a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i la resta d’hospitals lleidatans estan començant a derivar pacients a altres hospitals de Catalunya.

L’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida ha començat a derivar pacients no-covid a centres d’altres regions sanitàries. En concert, el centre lleidatà va derivar divendres vuit pacients greus amb altres patologies a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Entre aquests, hi ha dues embarassades amb símptomes de covid-19.

Salut també ha anunciat un pla per derivar pacients de diferents comarques de les regions sanitàries de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran a centres d’altres territoris. En concret, pacients del Pirineu es derivaran al Parc Taulí de Sabadell, de la Segarra a centres de Manresa i Igualada, i d’altres comarques de Ponent a Reus. A més, ja ha obert una tercera planta d’hospitalització a l’Arnau i se n’ha reservat una altra a l’Hospital Santa Maria.

Foto portada: l’hospital de Sabadell, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.