Activitats

Noves mampares de protecció als busos.

Transports Urbans de Sabadell (TUS) està desenvolupant prototips de mampares als diferents models de vehicles per augmentar la protecció dels conductors així com els usuaris i prevenir possibles contagis de la Covid-19. D’aquesta manera, es rellevaran els plàstics que, fins ara, separaven el lloc de conducció de la resta del passatge.

Des de l’inici de l’estat d’alarma, TUS està aplicant diverses mesures de seguretat i prevenció enfront el Covid-19. Aquesta nova mesura de protecció se suma a les ja implantades com l’aforament limitat, mantenir les distàncies mínimes de seguretat establertes, l’obligatorietat de l’ús de la mascareta o l’especial atenció en la neteja i desinfecció dels vehicles, l’oficina de mobilitat i cotxeres,  seguint les recomanacions de les autoritats respectives.

Això sí, la instal·lació de noves mampares de protecció coincideix amb la inauguració de la Fase 1 de desconfinament a la ciutat, pel que l’ús dels TUS es preveu més intens (més info: ‘El servei de bus, al 80 per cent a partir de dilluns‘). A més, són més fàcils de netejar i augmenten la visibilitat i la comoditat del conductor/a. Pel que fa al prototip, s’ha començat a fer proves en els diferents models de vehicles amb varis materials i proveïdors. Un cop es triï l’opció que més s’adapti a les necessitats actuals, s’aniran incorporant progressivament a tota la flota.

Lleguir més...

Font i foto de: Isabadell.