Activitats

Els iaioflautes criden a una manifestació per la sanitat.

Aquest dimecres a la tarda una desena de iaioflautes s’han concentrat davant la porta principal del Taulí per demanar que es reverteixi que s’han dut a terme en sanitat els darrers anys.

Els iaioflautes asseguren que “portem vuit anys amb falta de llits i personal” i recorden que “les retallades no només afecten als hospitals, sinó també als CAPS i CUAPS”. En la mateixa porta de l’Hospital han manifestat que recolzen les reivindicacions de ls treballadors del Taulí i han fet una crida a tota la ciutadania que “un cop s’acabi el confinament, sortim al carrer per revertir els retalls que s’han fet en la sanitat”.

D’altra banda, el col·lectiu de iaioflautes ha reivindicat de nou les residències per a gent gran que necessita Sabadell, i exigeixen “responsabilitats de totes les morts que s’han produït a les residències i demanem que la fiscalia actui amb contundència per investigar les morts evitables”.

Poc després de la lectura del manifesta, una desena de treballadors de l’Hospital Taulí, han sortit a la porta del complex hospitalari per aplaudir els iaioflautes concentrats.

Foto portada: membres dels iaioflautes a la porta del Taulí, aquest dimecres. Autor: David B.